Papugas Byggservice AB byggde min härliga träaltan

Hallå, hallå, hallå på er alla som kommer hit till mig dag efter dag för att läsa mina inlägg. Det kommer nu att bli ett inlägg som handlar om ett byggföretag i Mölndal som jag fått bra hjälp av med en altan som de byggde. Det här med att få tag i ett byggföretag i Mölndal är något flera personer den senaste tiden nämnt att de önskar få hjälp med. Eftersom jag själv fick hjälp av företaget Papugas Byggservice AB och känner mig nöjd med altanen de byggde vill jag tipsa er om dem. 

Det här är ett byggföretag i Mölndal med omnejd som har lång erfarenhet av att arbeta både med bygg men även med annat som till exempel målning, tapetsering, fönsterinstallation, markarbeten och plåtarbeten och mycket mer, så det är ett mångsidigt byggföretag i Mölndal. Jag är så nöjd med deras hjälp och att jag fick en tjusig och stor träaltan helt utifrån mina önskemål, och det blev till och med bättre än vad jag hade kunnat tro. Jag rekommenderar därför att ni, mina kära läsare, kommer att kontakta Papugas Byggservice AB. Är det något mer ni vill veta om dem och på vilket sätt de skulle kunna hjälpa även er så är det bara att gå in på deras hemsida eller så hör ni av er till dem via mejl eller telefon. Det var allt för mig för den här gången och jag hoppas att ni tyckte om att läsa det här inlägget och att det jag berättade om kan vara till hjälp. 

 

Du gillar kanske också...