Vår nya innegård blev ett lyft för föreningen!

God afton kära läsare och välkommen in till bloggen. Jag tänker berätta om när vår bostadsrättsförening i Karlstad tog ett beslut om att göra i ordning innergården. Vår innergård var uppriktigt sagt riktigt tråkig. Ingen hade gjorts med den på över 10 år. Här skulle det bli bland annat en härlig stenbelagd plats att vistas på för både stora och små. Här hade vi tänkt oss att familjer skulle kunna sitta och grilla om sommaren och få njuta av ett vackert ”uterum”. Och det blev som vi tänkt. Riktigt bra!  

  

Några andra bostadsrättsföreningar runt om hade anlitat Silbodals Sten, när de behövt professionell hjälp med olika typer av stenläggning. Vår ordförande i föreningen hade ringt runt till dessa föreningar för att ta referenser. Alla sa samma sak, de var mycket nöjda med det arbete som Silbodals Sten hade utfört och rekommenderade även oss att anlita dem. 

  

Eftersom det är de som bor i föreningen som till syvende och sist får betala, även om något skulle bli fel, så var det väldigt tryggt att veta att de som kom hit och gjorde jobbet verkligen var skickliga, noggranna och engagerade. Dessutom jobbade de målmedvetet och metodiskt. Den stenbelagda innergården i vår förening här i Karlstad blev ett riktigt lyft för alla de som bor här. Vi är så nöjda med det färdiga resultatet. Silbodals Sten skulle jag verkligen rekommendera till er, kära läsare, och då gäller det inte bara er i bostadsrättsföreningar. Privatpersoner eller företag kan få god hjälp med allt inom stenläggning, inramningar av trädgård, stenmurar, stentrappor, utekök, markarbeten med mera. Det som är så bra är att de fixar hela konceptet, alltifrån stenleverans till färdig produkt. Du kan begära en offert – inga förpliktelser men du vet vad det kommer att kosta. Med ROT-avdraget blir det prisvärt! Riktigt bra! 

Du gillar kanske också...